Living Concept

 

Wabi Sabi je lepota stvari, nesavršenih, nestalnih i zauvek nedovršenih. Lepota postojanja po sebi. Tokom vremena WABI SABI biva prihvaćen i primenjen na sve elemente života, pa i na uređenje prostora. Podrazumeva asimetričnost, rustičnost, jednostavnost, intimnost, prirodne materijale i ručnu izradu. Uglavnom jednostavan, uvek veoma trajan, WABI SABI kao preovlađujuci stil.

 

 

Wabi Sabi je salon indonežanskog nameštaja i umetničkih predmeta. Ovde ćete naći ručno rađene komade od tikovine, tamarina, ratana, bambusa, vulkanskog kamena i drugih prirodnih materijala tipičnih za jugoistočnu Aziju. Krase ih jednostavne linije i fina izrada, a svojim oblicima lako se uklapaju u svaki ambijent. Tu su takođe i dekorativni antikviteti, doneti sa Jave, Sulavesija i Sumatre, prvobitno korišćeni u ritualnim ili svakodnevnim aktivnostima. Ljubazno osoblje odgovoriće na Vaša pitanja, a ukoliko budete želeli, naš etnerijerista će Vam pomoći da WABI SABI predmete uklopite u Vaš dom ili poslovni prostor.

 

Dobrodosli ste u naš svet koji je sačinjen od prirodnih materijala, tikovog drveta, bambusa, ratana i pretočen u namestaj koji ce upotpuniti i oplemeniti vas zivotni i radni prostor.